Team%2520Photo_edited_edited.jpg

Career

 

Brinner du också för att testa? Vill du får världen att fungera bättre?
Vill du arbeta inom flera branscher med olika projekt? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss!
Hos oss får du jobba nära dina kollegor i både stora och små projekt då vi är ett litet team, du får utveckla dina tekniska färdigheter, beredda din erfarenhet och hantera egna projekt.

Vi söker dig som vill leda utvecklingen av test och kvalitetssäkring framåt, inte följa den. Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och kultur, och att den bästa arbetsplatsen skapas när du som anställd själv får möjlighet och frihet att vara med att påverka - metoder, utveckling, utbildning, ledighet osv.

Så om du letar efter en framtid inom test –och mätteknik, kolla in våra lediga roller!
 

IMAG0947-01.jpeg
IMG_0690.JPG
IMG_0576.JPG

A place for all fo you

Development

 Ständigt lärande är ett av våra absolut starkaste grundfundament. Att utvecklas för att vara de absolut bästa konsulterna marknaden kan erbjuda. Att lära, både av våra framgångar och misstag.

Activities

Vem som helst av oss kan ta initiativ och driva aktiviteter och events. Därför händer det något nästan hela tiden.
Allt från skidresor och vinprovningar till hackathons och utbildningar.
Vad har du för intresse?

Training

Precis som andra företag erbjuder vi friskvård. Men vi talar inte om vilken anläggning du måste bli medlem på utan det bestämmer du själv, bara det är okej enligt rådande regler från Skatteverket.

After work

Att umgås i glada vänners lag, det tycker vi om. Och vi är väldigt nyfikna. Det är en vinnande kombination. Att träffas med öppenhet och respekt för varandra och varandras olikheter. Spännande möten blir det.

Our Culture

Vi har en unik företagskultur. Vårt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att nå sina mål och skapa en värld som fungerar! Vi sätter våra medarbetare först och har arbetat för att skapa en stark företagsanda. Vi vet att om vi förväntar oss det bästa resultatet av dig, förväntar du dig det bästa av oss!

För att göra detta har vi ändrat hur vårt företag fungerar. Hos oss ansvarar medarbetarna själva för att budgetera arbetsutrustning och köpa in det som passar deras behov bäst. Vi har tagit bort den traditionella hierarkiska ledningsstrukturen vilket har lett till att kollegor/alla/man hanterar sina egna projekt.

Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi tror att vi kan nå stor framgång om alla som utgör ADDQ delar samma grundvärderingar. För att kunna styra och omsätta våra värderingar till handlingar har vi valt att benämna dem som attityder.

Vi har tillsammans jobbat och formulerat fram dessa gemensamma attityder som ska styra bolagets utveckling, det ger oss en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Våra attityder är:         

Ständigt lärande         

Engagemang och frihet         

Vi är vår styrka         

Vi är affärsdrivna

 

Du kan läsa mer om det här.

Vi anordnar regelbundna internationella konferenser och lokala evenemang, allt ifrån medeltida svärdskamp, fallskärmshoppning inomhus till en resa till Alicante. Alla medarbetare att välkomna att ta initiativ och driva aktiviteter året om.

Social responsibility

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.
 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

Mountains Pls.png

Meet the team

Vi är ett härligt gäng ingenjörer, med över 100 års samlas erfarenhet av testbranschen. Många av oss har tidigare arbetat för företag som Ericsson och Endevo. Vi är specialiserade på olika områden eller mjukvara och litar på varandras expertis.

Mats_edited.png
Mats Backlund

ADDQ Systems CEO

Mats Backlund divides his time between working on test systems and acting as ADDQ Systems's sales co-ordinator.

Mattias Ericsson kopia.jpg
Mattias Ericsson

R&D Manager, Architect

Mattias Ericsson has over 10 years of experience working for ADDQ Systems and is a lead developer behind ADDQ's software range.

170616_fyrberg_25136_low_res (kopia).jpg
Styrbjörn Ekman

Test Consultant, QMAX

Styrbjörn Ekman is the creator of QMAX, ADDQ's R&D test software. He works on-site with customers to achieve their goals.

IMG_0518.JPG

ABOUT US

We build a world that works

Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. Det har höga och smala bokstäver som funkar bra på nästan alla hemsidor. Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. Det har höga och smala bokstäver som funkar bra på nästan alla hemsidor. Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. Det har höga och smala bokstäver som funkar bra på nästan alla hemsidor. Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. 

OPEN POSITIONS

We are looking for more colleagues

Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. Det har höga och smala bokstäver som funkar bra på nästan alla hemsidor. Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. Det har höga och smala bokstäver som funkar bra på nästan alla hemsidor. Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa. Det har höga och smala bokstäver som funkar bra på nästan alla hemsidor. Helvetica Light är ett typsnitt som är enkelt att läsa.